Bang & Olufsen

Om uw zintuigen te strelen

Bang en Olufsen

Bang en Olufsen is een prachtig designmerk met uitstekende beeld- en geluidkwaliteit. B&O staat daarnaast voor prachtige design én eenvoudige bediening. Al 40 jaar mogen wij, Van Aarst, het designmerk Bang en Olufsen verkopen. Wij zijn één van de 25 exclusieve B&O dealers in Nederland.

B&O TV

Een B&O TV staat voor een visuele beleving. B&O tv’s, ook wel BeoVision genoemd, hebben een prachtig design. En naast een perfecte beeldweergave geniet je bij een Bang en Olufsen tv ook van een geweldige geluidskwaliteit.

BeoVision Eclipse

BeoVision

In 2017 introduceerde Bang en Olufsen de nieuwe BeoVision Eclipse. De BeoVision Eclipse beschikt over een haarscherp OLED Scherm en een prachtig design.

 

B&O speakers

Het Deense Design merk staat naast de prachtige televisies bekend om zijn speakers. B&O speakers die ook wel BeoLab genoemd worden, hebben een adembenemende geluidsweergave. Een B&O speaker is niet alleen een prachtig designitem in uw kamer, maar brengt geluid tot leven.

BeoPlay

Wil je perfect geluid onderweg meenemen? Kies dan van voor één van de producten van BeoPlay. Het assortiment BeoPlay bestaat uit portable speakers, koptelefoons en oordopjes. En alle producten hebben het prachtige design en de perfecte kwaliteit van Bang en Olufsen meekregen.

B&O Second Life

Door de hoge kwaliteit gaan B&O producten jarenlang mee. Daarom verkopen wij ook tweedehands B&O producten. Bekijk ons aanbod B&O Second life.

Beleef B&O in onze showroom

Benieuwd naar een B&O tv? Wij hebben het gehele assortiment B&O tv’s in onze showroom. Beleef een B&O tv tijdens een gratis en vrijblijvende demo.

Van Aarst Bang en Olufsen

Van Aarst Bang en Olufsen, Heerde