Skip to main content

Stofzuigers

Wat is de beste stofzuiger voor u? Zoveel soorten, de steelstofzuiger, de stofzuiger met zak, of toch zonder zak? Welke moet u nu kiezen, en wat zijn de verschillen hier tussen.  Dat leggen we graag voor u uit bij Electro World Van Aarst in Heerde, wanneer u opzoek bent naar uw nieuwe stofzuiger.

Stofzakken nodig?

Electro World Van Aarst heeft de meeste stofzuigerzakken op voorraad voor uw stofzuiger, en zo niet kunnen wij deze uiteraard voor u bestellen.

Defect aan uw stofzuiger?

Heeft u problemen of een defect aan uw huidige stofzuiger, dan kijken wij deze graag voor u na!

Type stofzuigers

Stofzuigers met zak

Stofzuiger met zak

De stofzuiger met zak is het beste in het filteren van de lucht. De stofzak fungeert namelijk als een extra filter. Dus heeft u last van allergieën dan is de stofzuiger met zak het best voor u geschikt.

Een bijkomend voordeel van een stofzuiger met zak is dat de inhoud van een zak vele malen groter is dan die van een container van een stofzuiger zonder zak. Hierdoor hoeft u de stofzuiger minder vaak te legen.

Stofzuiger zonder zak

zakloze stofzuiger

Het grootste voordeel van een zakloze stofzuiger, u kunt niet vergeten stofzakken te kopen!

Bij deze stofzuiger wordt het vuil opgevangen in een container, welke u door 1 druk op de knop hygiënisch kunt legen boven de prullenbak. Doe dit regelmatig en uw zakloze stofzuiger houdt zijn zuigkracht.

Steelstofzuiger

steelstofzuiger

Het ultime voordeel van een steelstofzuiger, de wendbaarheid. Door gebruik van een accu heeft u geen last meer van snoeren en kunt u heel snel en wendbaar uw hele huis stofzuigen.

Ook bij deze stofzuigers wordt het vuil opgevangen in een container welke weer eenvoudig te legen is boven de prullenbak.

Eigen technische dienst                                                  Eigen installatie                                                  Vakkundig personeel

Electro World Van Aarst
Bonenburgerlaan 9
8181 HA  Heerde
0578 69 16 05
info@vanaarst.nl
Routebeschrijving

Ma. 13:00 – 17:30
Di.   09:00 – 17:30
Wo. 09:00 – 12:30
Do.  09:00 – 17:30
Vr.   09:00 – 17:30
Za.   09:00 – 16:00

Storing?
Bel direct!
0578 69 16 05