Skip to main content

Wasdroger

 

Bent u op zoek naar een nieuwe wasdroger? Dan bent u bij Electro World Van Aarst in Heerde aan het juiste adres. Wij leveren drogers van alle bekende merken, zoals Miele, Bosch, Siemens, AEG en Zanussi.

Door alle nieuwe technieken, mogelijkheden en energielabels is het moeilijk om de juiste keuze te maken, moet u nu kiezen voor een warmtepompdroger, een condensdroger of toch een afvoerdroger? Wij adviseren u om de juiste keuze te maken voor uw aankoop welke het beste past binnen uw gezinssituatie.

Bezorgen en aansluiten?

Ja, wij bezorgen uw nieuwe droger bij u aan huis en plaatsen deze waar u hem wilt hebben, of dit nu op zolder is of boven op uw wasmachine in de bijkeuken.

Heeft u vragen, neem dan gerust contact met ons op of kom bij ons in de winkel.

Type wasdrogers

Warmtepompdroger

Warmtepompdroger

De nieuwste techniek in drogen, de warmtepomp. Deze energiezuinige wasdroger gebruikt zijn warme lucht steeds weer opnieuw waardoor hij veel energie bespaard.

We  aanschafprijs van een warmtepompdroger is hoer dan die van een condens of afvoerdroger, maar omdat hij veel zuiniger is verdient u deze aanschaf binnen enkele jaren weer terug.

Condensdroger

Condensdroger

De condensdroger is gemiddeld goedkoper in aanschaf dan de warmtepompdroger, maar gebruikt meer energie. Wanneer u maar  1-2 keer per week droogt raden wij deze type droger voor u aan.

Alle condensdrogers hebben een reservoir voor het opvangen van het water, zodoende kunt u hem overal in huis plaatsen. Sommige modellen hebben ook de mogelijkheid om aan te sluiten op de afvoer, zodat dit reservoir niet geleegd hoeft te worden.

Afvoerdroger

Afvoerdroger

De afvoerdroger maakt gebruik van een slang naar buiten die de warme vochtige lucht afvoert.

Door gebruik van de slang is hij zuiniger dan de condensdroger, maar lang niet zo zuinig als een warmtepompdroger.

Eigen technische dienst                                                  Eigen installatie                                                  Vakkundig personeel

Electro World Van Aarst
Bonenburgerlaan 9
8181 HA  Heerde
0578 69 16 05
info@vanaarst.nl
Routebeschrijving

Ma. 13:00 – 17:30
Di.   09:00 – 17:30
Wo. 09:00 – 12:30
Do.  09:00 – 17:30
Vr.   09:00 – 17:30
Za.   09:00 – 16:00

Storing?
Bel direct!
0578 69 16 05