Skip to main content

Wasmachines

Bent u op zoek naar een nieuwe wasmachine? Dan bent u bij Electro World Van Aarst in Heerde aan het juiste adres. Wij leveren wasmachines van alle bekende merken, zoals Miele, Bosch, Siemens, AEG en Zanussi.

Door alle nieuwe technieken en mogelijkheden in het wassen is het moeilijk om de juiste keuze te maken, daarom adviseren wij u om de juiste keuze te maken voor uw aankoop welke het meest geschikt is voor uw situatie. Deze keuze bepalen wij samen met u afhankelijk van uw gezinssituatie en uw wensen.

Bezorgen en aansluiten?

Uiteraard bezorgen wij uw wasmachine bij u thuis en sluiten wij deze netjes voor u aan. Hierna zal een korte uitleg plaatsvinden van het product zodat u direct met uw nieuwe wasmachine aan de slag kan.

Heeft u vragen, neem dan gerust contact met ons op of kom bij ons in de winkel.

Type wasmachines

Voorlader

wasmachine voorlader

Bij een wasmachine met voorlader bevindt de vulopening van de wasmachine zich aan de voorkant van de machine.

Voordelen van een voorlader ten opzichte van een bovenlader zijn het grote vul gewicht, en de mogelijkheid om boven op de machine een wasdroger te plaatsen. Daarnaast kunt u eenvoudig uw was uit de wasmand direct in de machine stoppen.

Bovenlader

Bovenlader

Een wasmachine met bovenlader is vaak smaller dan een voorlader. Hierdoor is deze machine vaak eenvoudiger in kleinere ruimtes te plaatsen.

De vulopening van de bovenlader zit zoals de naam al zegt aan de bovenkant van de machine. Voordeel voor u is dat u hierdoor niet hoeft te bukken bij het vullen of leeghalen van de machine.

Was-droogcombinatie

was-droogcombinatie

Een wasmachine en droger in één, zoals de naam het al zegt. Deze machines kunnen uw wasgoed zowel wassen als drogen.

Voordeel hiervan is dat u maar één machine nodig heeft, wat ruimte en geld bespaard. Daarnaast heeft deze machine geen aparte afvoer nodig voor de droger.

Eigen technische dienst                                                  Eigen installatie                                                  Vakkundig personeel

Electro World Van Aarst
Bonenburgerlaan 9
8181 HA  Heerde
0578 69 16 05
info@vanaarst.nl
Routebeschrijving

Ma. 13:00 – 17:30
Di.   09:00 – 17:30
Wo. 09:00 – 12:30
Do.  09:00 – 17:30
Vr.   09:00 – 17:30
Za.   09:00 – 16:00

Storing?
Bel direct!
0578 69 16 05