Skip to main content
Inbouw header

Inbouw

Laat uw inbouwapparatuur u in de steek of bent u toe aan een nieuwe keukenindeling? Bij Electro World Van Aarst weten we wat voor u geschikt is. Als het nu gaat om een nieuwe vaatwasser, een koelkast, (stoom)oven of espressomachine, wij hebben de mooiste oplossingen.

We gaan samen met u opzoek naar de beste inbouwapparaten voor uw woonsituatie. Zo nodig komen we bij u thuis voor advies en inmeten, want alleen dan kunnen we u echt een advies op maat geven en weten we zeker dat u tevreden zult zijn over uw nieuwe producten.

Inbouwen

Alleen de verkoop van een inbouwapparaat is niet voldoende. Wij bij Electro World Van Aarst bouwen ook alle producten die wij leveren bij u in, zodat u daarna nog jaren lang kunt genieten van uw strak afgewerkte en ingebouwde apparatuur.

Wij bouwen apparatuur in van diverse merken, zoals Miele, Liebherr, Bosch, Atag, Etna en Pelgrim.

Inbouwadvies nodig?

Uitgelichte categorieën 

Inbouw koelkast

Inbouw koelkast

Bij het kopen van een inbouw koelkast moet rekening worden gehouden met een aantal elementen. Ten eerste de (nis)maten, meet de binnenmaten van de kast en van de deur waarin de koelkast komt te staan. Daarnaast moeten we weten wat voor scharniersysteem u heeft, deur-op-deur of sleepdeur.

Want uiteindelijk gaat het erom dat de koelkast netjes is weggewerkt in de keuken.

Inbouw vaatwassers

Inbouw vaatwasser

Er zijn diverse soorten inbouw vaatwassers te krijgen. Als eerste onderbouw, deze kunnen onder een keukenblad geplaatst worden, maar zit niet weggewerkt in het keukenfront.

Daarnaast hebben we een geïntegreerde en een volledig geïntegreerde vaatwasser. De geïntegreerde heeft het bedieningspaneel aan de buitenkant van de machine en bij de volledig geïntegreerde zit deze aan de binnenkant van de vaatwasser.

Inbouw kookplaat

Inbouw kookplaat

De kookplaat, één van de belangrijkste apparaten in uw keuken voor het bereiden van een heerlijke maaltijd.

Bij uw keuze voor een nieuwe kookplaat zijn een aantal zaken van belang. Als eerste moeten we de (nis)maten weten. Daarnaast moeten we weten wat voor kookplaat u wilt, een gas-, een keramische- of toch een inductiekookplaat. Wat de verschillen zijn en wat het beste voor u is leggen we graag in de winkel voor u uit. Let hierbij wel op wat voor aansluitingen u in huis heeft!

 

Meer informatie over onze inbouwapparatuur?

Eigen technische dienst                                                  Eigen installatie                                                  Vakkundig personeel

Electro World Van Aarst
Bonenburgerlaan 9
8181 HA  Heerde
0578 69 16 05
info@vanaarst.nl
Routebeschrijving

Ma. 13:00 – 17:30
Di.   09:00 – 17:30
Wo. 09:00 – 12:30
Do.  09:00 – 17:30
Vr.   09:00 – 17:30
Za.   09:00 – 16:00

Storing?
Bel direct!
0578 69 16 05