Skip to main content

Televisie

Bent u op zoek naar een nieuwe televisie? Dan bent u bij Electro World Van Aarst in Heerde aan het juiste adres. Wij leveren televisies van alle bekende merken, zoals Samsung, Sony, LG en Philips.

Door alle nieuwe technieken en mogelijkheden is het moeilijk om de juiste keuze te maken, daarom adviseren wij u om de juiste keuze te maken voor uw aankoop welke het meest geschikt is voor uw situatie. En waar nodig bedenken wij oplossingen voor wegwerken van bekabeling of andere randzaken omtrent uw toestel.

Uw televisie aan de muur?

Wij bevestigen uw televisie ook aan de muur. Daarbij maken wij gebruik van diverse soorten muurbeugels van verschillende merken, waaronder Vogels en One4All. U kunt kiezen uit een ruim aanbod van beugels, van de plat aan de muur tot volledig draaibaar, net wat voor uw situatie van belang is.

Heeft u vragen, neem dan gerust contact met ons op of kom bij ons in de winkel.

Type televisies

OLED televisie

Oled

Met OLED haalt u het perfecte beeld in huis. Of u nu graag film’s kijkt, gamed of gewoon het journaal volgt, OLED laat alles het beste zien in de grootst mogelijke detail.

De OLED geeft licht vanuit de pixels, waardoor het levensechte kleuren kan tonen. Daarnaast wordt een pixel dat niet gebruikt word uitgezet en is het beeld daardoor ook echt zwart.

QLED

qled

QLED produceert de meest zuivere en helder kleuren die u zich kunt voorstellen.

Door gebruik van de Quantum dot technologie is een grote sprong in beeldkwaliteit gemaakt. Door deze techniek zijn er veel meer kleuren mogelijk dan in een traditioneel scherm en zijn de zwartwaarden van het beeld veel hoger.

LED televisie

ledBij een LED televisie komt het licht van witte ledlampen achter het scherm scherm.

De meeste LED televisies zijn tegenwoordig Edge-LED schermen. Hierbij zitten de led-lampjes in de randen van het beeldscherm waardoor de televisie zeer plat is.

Eigen technische dienst                                                  Eigen installatie                                                  Vakkundig personeel

Electro World Van Aarst
Bonenburgerlaan 9
8181 HA  Heerde
0578 69 16 05
info@vanaarst.nl
Routebeschrijving

Ma. 13:00 – 17:30
Di.   09:00 – 17:30
Wo. 09:00 – 12:30
Do.  09:00 – 17:30
Vr.   09:00 – 17:30
Za.   09:00 – 16:00

Storing?
Bel direct!
0578 69 16 05