Op zoek naar een nieuwe televisie?

 

Bent u op zoek naar een nieuwe televisie? Dan bent u bij Van Aarst Televisie | Audio | Witgoed aan het juiste adres. Wij leveren televisies van alle bekende merken, zoals Samsung, Sony, LG en Philips.

Wij adviseren u om de juiste keuze te maken voor de aankoop van uw televisie welke het meest geschikt is voor uw situatie. En waar nodig bedenken wij oplossingen voor wegwerken van bekabeling of andere randzaken omtrent uw toestel.

Uw televisie aan de muur?

Wij bevestigen uw televisie ook aan de muur. Daarbij maken wij gebruik van diverse soorten muurbeugels van verschillende merken, waaronder Vogels en One4All. U kunt kiezen uit een ruim aanbod van beugels, van de plat aan de muur tot volledig draaibaar, net wat voor uw situatie van belang is.

Heeft u vragen, neem dan gerust contact met ons op of kom bij ons in de showroom.

Eigen service

Ook als u een defect of een probleem heeft met uw huidige toestel helpt Van Aarst Televisie | Audio | Witgoed u uit de brand. Onze eigen serviceafdeling stelt uw apparatuur naar wens in. Mocht uw televisie defect raken dan zal onze serviceafdeling uw televisie weer repareren, dit alles in onze eigen werkplaats!

Vogels muurbeugel

 

Een greep uit onze merken